طرز تهیه تارت پسته ای خوشمزه با طعم عالی
تارت پسته ای یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که میتوانید تهیه کنید. در زیر، یکی از روشهای تهیه تارت پسته ای با طعم عالی آمده است: مواد لازم: برای بیسکوییت بودینگ: ۲۲۰ گرم بیسکوییت گراهام خرد شده ۷۵ گرم پسته خرد شده ۱/۴ پیمانه شکر ۱/۲ فنجان کره نرم برای خمیر تارت: ۱ آرد
تارت پسته ای یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که میتوانید تهیه کنید. در زیر، یکی از روشهای تهیه تارت پسته ای با طعم عالی آمده است:
مواد لازم:
برای بیسکوییت بودینگ:
۲۲۰ گرم بیسکوییت گراهام خرد شده
75 گرم پسته خرد شده
1/۴ پیمانه شکر
1/۲ فنجان کره نرم
برای خمیر تارت:
۱ آرد سفید، ۱ فنجان
1/۴ پیمانه شکر
1/۲ فنجان کره سرد، خرد شده
1 عدد تخم مرغ
1/۴ قاشق چایخوری نمک
برای پر شدن تارت:
۳۰۰ گرم پسته خرد شده
1/۲ فنجان شکر
1/۲ فنجان شیر
1/۲ فنجان شربت قند
2 قاشق غذاخوری کره نرم
1/۴ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
برای تهیه بیسکوییت بودینگ، بیسکوییت، پسته، شکر و کره را در یک میکسر قرار دهید و آن را تا زمانی که ترکیب یکدست شود، مخلوط کنید.
این ترکیب را در قالب تارت مورد نظر خود قرار دهید و به خوبی فشار دهید تا به صورت یک لایه متمرکز شود.
برای تهیه خمیر تارت، آرد، شکر و نمک را با هم ترکیب کنید.
کره سرد را به ترکیب خمیر اضافه کنید و با استفاده از دستهای خود، آن را با آرد مخلوط کنید.
تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید و با دستهای خود، خمیر را درست کنید.
خمیر را روی بیسکوییت بودینگ قرار دهید و به خوبی فشار دهید تا به صورت یک لایه منسجم شود.
برای تهیه پر، پسته، شکر، شیر، شربت قند، کره و نمک را در یک قابلمه قرار دهید.
آن را به آرامی بر روی حرارت متوسط انجام دهید تا ترکیب آبکی شود.
ترکیب را روی خمیر تارت قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید.
پس از پخته شدن، تارت را از فر بردارید و به خوبی سرد کنید.
سرو کرده و لذت ببرید.
تارت پسته ای آمادهی شماست! برای تزئین،میتوانید از پستههای خرد شده، فندق، شکلات ریز، شیرینیهای کوچک، یا قطعات پسته استفاده کنید. لذت بردن از تارت پسته ای خود را با دوستان و خانواده تان به اشتراک بگذارید!
آیا میتوانم از پستههای خام برای تهیه تارت استفاده کنم؟
بله، شما میتوانید برای تهیه تارت از پستههای خام استفاده کنید. در واقع، برای بسیاری از دسرهایی که پسته به آنها اضافه میشود، پستههای خام بیشتر مناسب هستند تا پستههای پخته شده.
اما برای استفاده از پستههای خام بهتر است ابتدا آنها را برش داده و سپس تخمیر کنید. برای تخمیر پستههای خام، آنها را در آب جوشانده و پوست آنها را با یک دستمال کاغذی یا پوست کندوانی تمیز کنید. سپس پستهها را خشک کنید و در صورت نیاز، آنها را خرد کنید و برای استفاده در تهیه تارت آماده کنید.
همچنین، پستههای خام در تهیه تارت ممکن است کمی نرمتر از پستههای پخته شده باشند، اما این موضوع تاثیر چندانی بر روی طعم و کیفیت نهایی تارت نخواهد داشت.
تارت پسته ای
تارت پسته
طرز تهیه تارت پسته
طرز تهیه تارت ساده
طرز تهیه تارت
بودینگ
طرز تهیه تارت کوچک
طرز تهیه خمیر تارت
تارت چیست
طرز تهیه تارت روسی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰