طرز تهیه فسنجون
برای تهیه یک وعدهی معتبر فسنجون سنتی ایرانی، موارد زیر را به دقت دنبال کنید: مواد لازم: ۳ عدد پیاز ۶ قاشق غذا خوری روغن گیاهی ۲ عدد زرشک خشک شده ۱ کیلو گوشت چرخ کرده ۲ لیوان آب ۱ لیوان رب انار ۱ لیوان گردو خرد شده ۱.۵ قاشق غذا خوری نمک ۳ قاشق
برای تهیه یک وعدهی معتبر فسنجون سنتی ایرانی، موارد زیر را به دقت دنبال کنید:
مواد لازم:
۳ عدد پیاز
۶ قاشق غذا خوری روغن گیاهی
۲ عدد زرشک خشک شده
۱ کیلو گوشت چرخ کرده
۲ لیوان آب
۱ لیوان رب انار
۱ لیوان گردو خرد شده
۱.۵ قاشق غذا خوری نمک
۳ قاشق غذا خوری شکر تازه
زعفران
طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید و در حین گرم شدن روغن به آن اضافه کنید تا طلایی شود.
گوشت را به پیاز افزوده و تا زمانی که رنگش عوض شود به همراه نمک بپزید.
آب، رب انار، شکر، زرشک و زعفران را با هم مخلوط کنید. سپس آن را به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
آن را برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا مواد درونش خوب بجوشند و فسنجون آماده شود.
در انتها گردوهای خرد شده را به فسنجون اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
فسنجون غذایی پرطرفدار در ایران است که معمولا با برنج و خیارشور سرو میشود، اما شما میتوانید آن را با هر غذای دیگری که میخواهید سرو کنید. منتظر باشید تا خانه با عطر رایحهی دلپذیر فسنجون شما پر شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰