تاریخ انتشار : شنبه 3 تیر 1402 - 8:53
کد خبر : 1059

طرز تهیه مربای آلو زرد با دو روش مختلف

طرز تهیه مربای آلو زرد با دو روش مختلف

مربای آلو زرد یکی از محبوب‌ترین مرباهای تابستانی است. در زیر دو روش تهیه مربای آلو زرد را برای شما شرح می دهیم: روش ۱: تهیه مربای آلو زرد با قند مواد لازم: ۱ کیلوگرم آلو زرد ۸۰۰ گرم قند ۲-۳ عدد لیمو ترش نصف فنجان آب طرز تهیه: آلوها را شسته و خارجی آن

مربای آلو زرد یکی از محبوب‌ترین مرباهای تابستانی است. در زیر دو روش تهیه مربای آلو زرد را برای شما شرح می دهیم:

روش ۱: تهیه مربای آلو زرد با قند
مواد لازم:

۱ کیلوگرم آلو زرد
۸۰۰ گرم قند
۲-۳ عدد لیمو ترش
نصف فنجان آب

طرز تهیه:

آلوها را شسته و خارجی آن ها را با چاقو یا نوک چنگال تمیز کنید و برش های ریزی در آن ها قرار دهید.
آلوها را در قابلمه قرار داده و قند را روی آن ها بریزید.
لیمو ترش را همراه با پوست آن روی آلوها بریزید و آب را نیز اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مواد را هم بزنید تا قند کاملاً حل شود.
هنگامی که آلوها به آرامی نرم شدند و مربا غلیظ شد، لیموها را از آن حذف کنید.
مربا را در بطری هایی با درب محکم بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

روش ۲: تهیه مربای آلو زرد بدون قند
مواد لازم:

۱ کیلوگرم آلو زرد
۱/۲ فنجان آب
۲-۳ عدد لیمو ترش

طرز تهیه:

آلوها را شسته و خارجی آن ها را با چاقو یا نوک چنگال تمیز کنید و برش های ریزی در آن ها قرار دهید.
آلوها را در قابلمه قرار دهید و آب را اضافه کنید.
لیمو ترش را همراه با پوست آن روی آلوها بریزید و مواد را هم بزنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مواد را هم بزنید تا آلوها کاملاً نرم شوند.
هنگامی که آلوها نرم شده و آب آن ها کم شده است، مواد را از روی حرارت بردارید و به آرامی خمیر کنید.
خمیر را در بطری هایی با درب محکم بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

در هر دو روش، می توانید برای افزایش ماندگاری مربا، از بطری هایی با درب محکم استفاده کنید. همچنین، در صورت تمایل، می توانید ادوه و اسانس مرکبات مانند پوست لیمو را به مربای آلو زرد خود اضافه کنید تا طعم و بوی خوبی به آن بدهید.

آیا می‌توانم برای تهیه مربای آلو زرد از آلوهای دیگری استفاده کنم؟

بله، می‌توانید برای تهیه مربای آلو زرد از آلوهای دیگری به جز آلو زرد استفاده کنید. اما باید توجه داشته باشید که طعم و ملایمت مربای آلو زرد به دلیل ویژگی‌های مخصوص آلو زرد خواهد بود.

بعضی از گونه‌های دیگر آلو نیز می‌توانند برای تهیه مربای مشابه آلو زرد به کار روند. برای مثال، آلوهای سفید، آلوهای خشک، آلوهای شیرین، آلوهای برفی و آلوهای قرمز، همگی می‌توانند برای تهیه مربای آلو استفاده شوند.

با این حال، آلو زرد به دلیل مزه شیرین و ملایمی که دارد، برای تهیه مربای مورد علاقه بسیاری از افراد استفاده می‌شود. بنابراین، اگر تمایل دارید طعم مربای آلو زرد را داشته باشید، بهتر است از آلو زرد استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی