تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 خرداد 1403 - 11:18
کد خبر : 4584

آیا اکستنشن مژه ضرر دارد؟

آیا اکستنشن مژه ضرر دارد؟
آیا اکستنشن مژه ضرر دارد؟ خیلی صریح و در یک کلام، پاسخ به این سوال مثبت است. بله!!!

آیا اکستنشن مژه ضرر دارد؟ خیلی صریح و در یک کلام، پاسخ به این سوال مثبت است. بله!!!

اکستنشن مژه می ‌تواند عوارض جدی برای پلک، مژه و چشمان شما به همراه داشته باشد که بعضی از آنها حتی جبران ناپذیر می‌باشند. اما با این حال اکستنشن مژه یکی از خدمات بسیار محبوب در سالن‌ های زیبایی می‌باشد و بسیاری از خانم‌ها سال‌هاست که از این خدمات استفاده می‌کنند و شاهد عارضه خاصی هم نیستند. پس اینکه اکستنشن مژه عوارض جدی دارد و می‌تواند سلامت چشمان شما را به خطر بیندازد، برای همه بروز نمی‌کند. پاسخ به این سوال که آیا اکستنشن مژه ضرر دارد یا خیر؟ به موارد زیادی بستگی دارد که مهم ترین آن شیوه انجام کار و رعایت شدن بهداشت حین انجام کار توسط اپراتور و بعد از آن توسط شما می‌باشد.

اگر دوست دارید تحت هیچ شرایطی دچار عوارض اکستنشن مژه نشوید، می‌توانید استفاده از این خدمات زیبایی را محدود کنید. اما اگر مژه‌های کم پشتی دارید و یا به هر دلیلی به استفاده از اکستنشن مژه علاقه‌مند هستید و نمی‌توانید آن را فراموش کنید، توصیه می‌کنیم برای آگاهی از عوارض اکستنشن مژه و راه‌هایی که می‌توان تا جای ممکن جلوی آن را گرفت، حتماً این مطلب را با نهایت دقت مطالعه کنید.

عوارض اکستنشن مژه چیست؟

در این قسمت مهم ترین عوارض اکستنشن مژه که در حال حاضر برای بسیاری از خانم‌ها اتفاق می‌افتد و شاید بعضی از آنها قابل جبران نباشند را بررسی می‌کنیم. اما خبر خوب اینکه بخش زیادی از عوارض اکستنشن مژه با آگاه بودن از فرایند انجام کار و دانستن نکاتی که در ادامه ارائه می‌شود، قابل پیشگیری و درمان می‌باشد.اصلی‌ترین عوارض اکستنشن مژه عبارتند از:

حساسیت به اکستنشن مژه

حساسیت یا آلرژی اصلی‌ترین معضلی است که بعد از اکستنشن مژه به سراغ بسیاری از افراد می‌رود. حساسیت می‌تواند به چسب مخصوص اکستنشن مژه یا تارهایی که برای اکستنشن استفاده می‌شود بروز پیدا کند.

عوارض چسب اکستنشن مژه

در ترکیبات چسب مژه از موادی استفاده می‌شود که حساسیت زامی باشند و معروف‌ترین آنها فرمالدئید است. اگرچه این ماده به مقدار کمی در چسب اکستنشن مژه وجود دارد، اما بعضی از افراد همین میزان کم را هم تحمل نمی‌کنند و واکنش‌های آلژیک بعد از انجام کاشت در آنها دیده می‌شود. شما می‌توانید در صورت عدم آگاهی از اینکه آیا به فرمالدهید حساسیت دارید یا نه، مقداری از آن را روی پوست مچ دست خود تست کرده و بعد از آن برای اکستنشن مژه اقدام کنید.

عوارض تارهای اکستنشن مژه

حساسیت می‌تواند به تارهایی که برای اکستنشن مژه استفاده می‌شوند، هم وجود داشته باشد. جنس تارها بسته به سالن زیبایی که این کار را در آن انجام می‌دهید، متفاوت است و می‌تواند از جنس موی طبیعی انسان، موی سمور، ابریشم یا مواد مصنوعی باشد. در اکستنشن‌هایی که از موی طبیعی انسان استفاده می‌شود که معمولا در بهترین سالن های اکستنشن مژه تهران یا دیگر شهرها انجام می شود، شاهد کمترین میزان حساسیت هستیم و در صورتی که این مواد مصنوعی باشند، ممکن است پلک و چشمان شما به آن واکنش آلرژیک نشان دهد که مسئله ای شایع می‌باشد.

البته مقدار کمی تحریک شدن چشم و پلک بعد از اکستنشن طبیعی است و برای همه افراد اتفاق می‌افتد، اما اگر این میزان از حد طبیعی فراتر رود و شاهد التهاب و حساسیت بیش از اندازه باشید که سبب بروز مشکل شود، حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.

این مورد اصلی‌ترین عوارض اکستنشن مژه است که البته با مراجعه به یک سالن زیبایی حرفه‌ای که از متریال اصل و درجه یک استفاده می‌کند و اپراتورهای آن در کار خود مهارت بالایی دارند، می‌توان تا حد زیادی از بروز این واکنش‌های آلرژیک جلوگیری کرد.

 

آیا اکستنشن مژه ضرر دارد؟

 عفونت بعد از اکستنشن مژه

بروز عفونت یکی دیگر از عوارض اکستنشن مژه است که متاسفانه در سالن‌های زیبایی که بهداشت را رعایت نمی‌کنند، به شدت دیده می‌شود. این مسئله از عوارض ناخواسته اکستنشن مژه نیست و تنها در صورتی ایجاد خواهد شد که اپراتور شما این کار را با رعایت اصول بهداشتی انجام ندهد.

همچنین اگر شما بعد از انجام اکستنشن، مراقبت‌های بهداشتی روزانه را از پلک و چشم‌های خود به عمل نیاورید، احتمالاً عفونت بعد از اکستنشن مژه را تجربه می‌کنید. عفونت می‌تواند مشکلات جدی بعدی را به همراه داشته باشد که از اصلی‌ترین آنها ریزش شدید مژه و مشکلات خطرناک دیگری است که نیاز به مراجعه فوری به پزشک دارد.

اگر به سلامت پلک و چشمان خود اهمیت می‌دهید و دوست دارید از عوارض دور باشید، تحت هیچ شرایطی این کار را در سالن‌های ناشناخته و توسط اپراتورهایی که از کیفیت و بهداشت کار آنها اطمینان ندارید، انجام ندهید.

ریزش مژه بعد از اکستنشن

یکی دیگر از عوارض شایعی که مشتریان از آن شکایت دارند، ریزش مژه بعد از اکستنشن می‌باشد. البته این مسئله در بین مشتریان مختلف، متفاوت است و با شدت کمتر یا بیشتر بروز می‌کند. موارد زیر اصلی ترین دلایلی هستند که باعث ریزش مژه بعد از اکستنشن می‌شوند و آن را به یکی از وحشتناک‌ترین عوارض اکستنشن مژه تبدیل کرده است.

  • استفاده از سبک‌های کاشت مژه که از تارهای بلند و حجیمی استفاده می‌کنند، مانند اکستنشن مژه والیوم و مگاوالیوم یا عروسکی می‌تواند به تارهای طبیعی مژه شما فشار زیادی وارد کرده و باعث ریزش آنها شود. اما سبک‌های ساده‌تر و سبک‌تر اکستنشن مانند کاشت نچرال و کلاسیک فشار کمتری به پلک و مژه‌های شما وارد می‌کند و بنابراین احتمال ریزش مژه در چنین سبک‌هایی کمتر می‌باشد.
  • وارد آوردن فشار بیش از اندازه به چشم و پلک‌ها می‌تواند باعث ریزش تارهای طبیعی مژه شما شود. اگر بیش از اندازه چشم‌ها را مالش دهید یا روی آنها بخوابید، قطعاً ریزش مژه طبیعی را بعد از اکستنشن تجربه خواهید کرد.
  • در صورتی که شما ذاتاً دارای مژه‌های ضعیفی هستید، این احتمال وجود دارد که بعد از اکستنشن شاهد ریزش تارهای طبیعی‌تان باشید.
  • اگر در ناحیه چشم و مژه دچار بیماری خاصی هستید، مانند التهاب، ورم، مشکلات ژنتیکی، ریزش‌های شدید مو و مژه و … این احتمال برای شما بیشتر است که عارضه ریزش مژه بعد از اکستنشن را تجربه کنید.
  • مراقبت‌های بهداشتی بعد از انجام اکستنشن می‌تواند تا حد زیادی ریزش تارهای مژه را کاهش دهد.

 

آیا اکستنشن مژه ضرر دارد؟

گل مژه از عوارض اکستنشن مژه

یکی از عوارضی که بعد از اکستنشن مژه ممکن است بروز کند، عارضه گل مژه می‌باشد. گل مژه حالتی مانند جوش روی پلک شماست که ممکن است قبلاً آن را تجربه کرده باشید. اما باید بدانید که با اکستنشن مژه این احتمال را تشدید خواهید کرد. این مسئله نشان از بروز عفونت در ناحیه چشم و پلک شماست و از عوارض شایع و طبیعی کاشت مژه محسوب نمی‌شود و به همین دلیل نیازمند بررسی دقیق‌تر توسط پزشک می‌باشد.

توصیه می‌شود برای آنکه از این عوارض اکستنشن مژه دور باشید، حتماً بهداشت ناحیه چشم خود را رعایت کنید و آن را روزانه با شوینده‌های مخصوص شستشو دهید. همچنین استفاده از لوازم آرایشی را به حداقل برسانید تا از احتمال بروز عفونت و در ادامه آن گل مژه روی پلک خود جلوگیری کنید.

خشکی چشم بعد از اکستنشن مژه

شاید این مورد به عنوان یکی از عوارض اکستنشن مژه برای شما عجیب به نظر برسد، اما واقعیت دارد! زمانی که تارهای اکستنشن روی مژه‌های شما قرار می‌گیرند، میزان چربی و رطوبت کمتری به پلک و چشم می‌رسد که این مسئله به مرور زمان باعث خشک شدن چشم شما می‌شود. افرادی که قبل از اکستنشن مژه هم این مشکل را داشتند، احتمالاً بعد از کاشت تشدید این وضعیت را شاهد خواهند بود که نیازمند مراجعه به پزشک و دریافت درمان می‌باشد.

هرچه موارد بهداشتی بعد از اکستنشن مژه را بیشتر رعایت کنید، این احتمال کمتر خواهد شد که خشکی چشم بعد از اکستنشن مژه را مشاهده نمایید. چرا که آلودگی‌ها و ذرات گرد و غبار از عواملی هستند که مانع از رسیدن رطوبت به چشم شما می‌شوند و با رعایت بهداشت می‌توان تا حد زیادی مسئله را کنترل کرد.

افتادگی پلک از عوارض اکستنشن مژه

و در نهایت یکی دیگر از معضلاتی که اکستنشن مژه ممکن است برای شما ایجاد کند، افتادگی پلک می‌باشد که بسیاری از خانم‌ها از آن غافل هستند و علت آن را اکستنشن نمی‌دانند. این عارضه در کسانی که از سبک‌های سنگین‌تر اکستنشن مژه مانند اکستنشن مگاوالیوم و عروسکی استفاده می‌کنند، بیشتر دیده می‌شود. همچنین اکستنشن‌های مژه مگنتی بیش از هر سبک دیگری پلک‌های شما را دچار افتادگی خواهد کرد.

البته باید تاکید کرد که این مسئله در طول زمان اتفاق می‌افتد و اگر شما در فواصل زمانی مناسب به مژه‌های خود استراحت می‌دهید، احتمالاً این عارضه را تجربه نخواهید کرد. همچنین می‌توانید از شیوه های سبک‌تر کاشت مژه استفاده کنید که فشار کمتری به پلک و چشم شما وارد می‌کند و از احتمال افتادگی پلک جلوگیری خواهد کرد.

پیشگیری از عوارض اکستنشن مژه

آیا می‌توان از عوارض کاشت مژه جلوگیری کرد؟  با توجه به مواردی که تاکنون نام برده شد، قطعاً متوجه شده‌اید که برخی از این عوارض قابل پیشگیری هستند. اما برخی از عوارض جدی‌تر بوده و نمی‌توان بدون مراجعه به پزشک آن را درمان کرد و یا قابل پیشگیری هم نمی‌باشند. اما اگر قصد شما برای اکستنشن مژه جدی است، توصیه می‌کنیم برای پیشگیری از عوارض کاشت مژه حتماً موارد زیر را رعایت کنید.

اولین و مهم‌ترین راه برای پیشگیری از عوارض اکستنشن مژه انتخاب یک سالن زیبایی خوب و با کیفیت است که ضمن استفاده از متریال مرغوب و درجه یک، بهداشت را به طور کامل رعایت کرده و اپراتورهای آن تسلط کافی به این کار داشته باشند. شما به عنوان یک مشتری نمی‌توانید تشخیص دهید که از چه متریالی برای کاشت مژه استفاده می‌شود، اما می‌توانید با انتخاب یک سالن زیبایی شناخته شده و تخصصی که امتحان خود را پس داده است، اطمینان حاصل کنید که متریال اصل و درجه یک باشد.

بهتر است از سبک‌هایی از اکستنشن مژه استفاده کنید که پلک و چشم شما توانایی تحمل آن را داشته باشد. اگر مژه های ضعیفی دارید، اکستنشن‌های سنگین مانند مگا والیوم و عروسکی برای شما مناسب نیستند.

اگر بیماری پوستی یا چشمی خاصی دارید، قبل از اینکه اکستنشن مژه را انجام دهید، با متخصص چشم مشورت کنید تا در صورتی که مستند ابتلا به عوارض اکستنشن مژه هستید، از این کار صرف نظر کنید.

در صورتی که به متریال خاصی حساسیت دارید، حتماً قبل از انجام اکستنشن مژه این موضوع را به اپراتور خود اطلاع دهید تا در صورت امکان از ماده دیگری به عنوان جایگزین استفاده شود.

هر نوع التهاب، خارش یا سوزش چشم و پلک بعد از انجام اکستنشن مژه را جدی بگیرید و در زمان مناسب برای درمان اقدام کنید تا  از بروز مشکلات جدی بعدتر جلوگیری شود.

آیا اکستنشن مژه باعث ریزش میشود؟

در بخش عوارض اکستنشن مژه کامل توضیح داده شد  که این خدمات زیبایی می‌تواند باعث ریزش مژه‌های شما شود. اما اینکه این میزان ریزش چه اندازه باشد؟ آیا قابل پیشگیری است؟ آیا شما مستعد ریزش مژه بعد از اکستنشن هستید یا خیر؟ از هر فرد به فرد دیگر متفاوت خواهد بود.

  • اگر تارهای مژه شما بیش از اندازه ضعیف هستند و یا ریزش مو دارید
  • اگر دچار التهاب و عفونت در چشم خود هستید
  • اگر از سبک‌های اکستنشن مژه سنگین مانند والیوم مگا والیوم و عروسکی استفاده می‌کنید
  • اگر بیش از اندازه چشمان خود را مالیده یا روی آن می‌خوابید
  • اگر بعد از اکستنشن از لوازم آرایشی استفاده می‌کنید
  • اگر به سالن زیبایی مراجعه کردید که از متریال بی‌کیفیت و تارهای مژه نامرغوب استفاده کرده‌اند

شما مستعد ریزش تارهای طبیعی بعد از اکستنشن هستید.

عوارض اکستنشن مژه و مراجعه به پزشک

چه زمانی بعد از مشاهده عوارض اکستنشن مژه باید به پزشک مراجعه کرد؟ به عبارتی کدام یک از این عوارض طبیعی هستند و به مرور زمان بهبود خواهند یافت؟

به صورت کلی بعد از اکستنشن مژه شما شاهد مقداری التهاب و قرمزی روی پلک و چشمان خود خواهید بود. این میزان حساسیت قابل تحمل است و به مرور زمان بهتر می‌شود و تا یک الی دو روز بعد به طور کامل از بین خواهد رفت. اما اگر علائم شما بهبود پیدا نکرد و یا مشکلاتی نظیر گل مژه، خارش بیش از اندازه و ترشحات و شوره را از چشم و مژه های خود مشاهده کردید، باید این مسئله را به پزشک اطلاع دهید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی