دستور پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه خانگی
دستور پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه خانگی به شرح زیر است: مواد لازم: ۱ پیمانه کدو حلوایی خام، پوستکنده و رندهشده ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید ۱ قاشق چایخوری پودر پخت کیک ۱/۲ قاشق چایخوری پودر شیرینکننده ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری نمک ۳ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه شکر ۳/۴
دستور پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه خانگی به شرح زیر است:
مواد لازم:
۱ پیمانه کدو حلوایی خام، پوستکنده و رندهشده
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
۱ قاشق چایخوری پودر پخت کیک
۱/۲ قاشق چایخوری پودر شیرینکننده
۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۳ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شکر
۳/۴ پیمانه روغن گیاهی
۱ قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
اولین کاری که باید انجام دهید، کدو حلوایی را پوستکنده و رنده کنید.
پیمانهای از کدو حلوایی را درون مخلوطکن یا ظرف مخصوص پخت کیک بریزید.
آرد، پودر پخت کیک، پودر شیرینکننده، پودر دارچین و نمک را در کنار کدو حلوایی قرار دهید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
در ظرف دیگر، تخمهای مرغ و شکر را با هم خوب مخلوط کنید.
روغن گیاهی را به تخمهای مرغ و شکر اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
مخلوط تخم مرغ، شکر و روغن را به مخلوط کدو حلوایی و آرد اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.
وانیل را به مواد اضافه کرده و مجدداً همه مواد را با هم تلخیص کنید.
حالا، مخلوط کیک را در قالب کیک بریزید و آن را درون فر گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بگذارید و بعد از پختن، آن را از فر درآورده و به مدت ۱۰ دقیقه درون قالب خنک کنید.
سپس کیک را از قالب خارج کنید و آن را روی یک سبد خنک قرار دهید تا به خوبی خنک شود.
حالا کیک کدو حلوایی خانگی شما آماده سرو شدن است. میتوانید آن را با چای یا قهوه سرو کنید.
توصیه میشود قبل از خاموش کردن فر، با یک سوزن یا چوب حساسیت فر را بررسی کنید تا مطمئن شوید که کیک به طور کامل پخت شده است. همچنین، میتوانید با تزئین کردن کیک با کره یا قهوه خامه، آن را زیباتر و خوشمزهتر کنید. لذت ببرید!
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰