طرز تهیه مربای به و سیب خوش طعم و خوش رنگ در خانه
تهیه مربای به و سیب در خانه بسیار ساده و آسان است و میتوانید از میوههای تازه و ارگانیک استفاده کنید. در زیر، روش تهیه مربای به و سیب را برای شما توضیح میدهیم: مواد لازم: ۱ کیلوگرم سیب تازه و آبدار ۴۵۰ گرم به تازه و آبدار ۱۰۰۰ گرم شکر آب طرز تهیه: ۱.
تهیه مربای به و سیب در خانه بسیار ساده و آسان است و میتوانید از میوههای تازه و ارگانیک استفاده کنید. در زیر، روش تهیه مربای به و سیب را برای شما توضیح میدهیم:
مواد لازم:
۱ کیلوگرم سیب تازه و آبدار
۴۵۰ گرم به تازه و آبدار
۱۰۰۰ گرم شکر
آب
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیبها را شسته و به صورت رندهشده در قابلمه قرار دهید.
۲. سپس به رندهشده کردن بهها بپردازید و آنها را به سیبهای رندهشده اضافه کنید.
۳. شکر را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و همه را به خوبی مخلوط کنید.
۴. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و با هم مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود.
۵. بعد از حل شدن شکر، حرارت را بیشتر کنید و مربا را برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه جوشانده تا مواد بسیار آبگونه شوند و مربا به خوبی غلیظ شود.
۶. حین جوشاندن مربا، باید برای چند بار روی آن زمینههایی از مواد رندهشده یا مربای قبلی را به مواد اضافه کنید تا مربا غلیظتر شود.
۷. بعد از جوشاندن، مربا را از روی حرارت بردارید و در بطریهای ضد آب بریزید. سعی کنید بطریها را به صورت کاملاً تمیز و ضد عفونی شده انتخاب کنید.
۸. بعد از پر کردن بطریها، آنها را درون یخچال قرار داده و در دمای یخچال تا ۳ ماه نگهداری کنید.
نکته: برای افزایش ماندگاری مربا از اسید سیتریک نیز می توانید استفاده کنید. به ازای هر کیلوگرم میوه، ۲ گرم اسید سیتریک را در ۱۰۰ میلی لیتر آب حل کرده و در آخرین مرحله به مربا اضافه کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰