تاریخ انتشار : جمعه 2 تیر 1402 - 14:04
کد خبر : 984

طرز تهیه نان کاکولی خوش پخت و ایده آل در خانه

طرز تهیه نان کاکولی خوش پخت و ایده آل در خانه

نان کاکولی یک نوع نان سنتی و خوشمزه است که در بسیاری از مناطق ایران تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد. در زیر طرز تهیه نان کاکولی خوش پخت و ایده آل در خانه را برای شما شرح خواهیم داد: مواد لازم: ۱/۲ کیلوگرم آرد سفید ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری پودر پخت

نان کاکولی یک نوع نان سنتی و خوشمزه است که در بسیاری از مناطق ایران تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد. در زیر طرز تهیه نان کاکولی خوش پخت و ایده آل در خانه را برای شما شرح خواهیم داد:

مواد لازم:

۱/۲ کیلوگرم آرد سفید
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر پخت
۱ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱ قاشق غذاخوری روغن مایع
۱ قاشق غذاخوری شیر خامه‌ای
۱ پیاز متوسط
آب به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در تابه‌ای بزرگ به همراه روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
آرد را در یک ظرف بزرگ ریخته و به همراه نمک و پودر پخت مخلوط می‌کنیم.
سس مایونز و شیر خامه‌ای را به مواد خشک اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.
پیاز سرخ شده را به مواد خشک وارد کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.
آب را به تدریج به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم تا ترکیبی یکدست و نرم به دست آید. توجه داشته باشید که مقدار آب به میزانی باشد که ترکیبی نرم و کمی لجباز به دست آید.
تابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و قسمتی از آرد را روی آن پخش کرده و کمی فشار داده تا به صورت دایره‌ای شکل گیرد.
با استفاده از دست‌های خیس، مقداری از ترکیب را در دست گرفته و به شکل دایره‌ای بر روی آرد پخش شده قرار می‌دهیم.
سپس با کمک یک قاشق، روی ترکیب موجود در دست فشار می‌دهیم تا به صورت یک دایره خالی شکل بگیرد.
حالا نوبت به پخت نان است. نان کاکولی را در تابه گرم و روغنی به مدت ۲-۳ دقیقه از هر دو طرف بپزید تا طلایی شود.
نان کاکولی را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب شود.
حالا می‌توانید نان کاکولی خوش پخت خود را با کنجاله، ماست، پنیر و سبزیجات تزئین کرده و سرو کنید.

توصیه می‌شود که در هنگام تهیه نان کاکولی، نان را به مدت زمان کوتاهی پخته و در صورت نیاز به مدت بیشتری درون تابه بگذارید تا نان کاملاً پخته شود. همچنین، می‌توانید به جای پیاز، سیر یا فلفل دلمه نیز به ترکیب اضافه کنید تا طعم و مزه نان کاکولی تغییر کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی