طرز تهیه کیک پاولووا با طعم عالی در خانه
![طرز تهیه کیک پاولووا با طعم عالی در خانه طرز تهیه کیک پاولووا با طعم عالی در خانه](https://khanehmahtab.ir/wp-content/uploads/2023/06/zz-54.jpg)
کیک پاولووا یکی از خوشمزهترین کیکهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. در ادامه، طرز تهیه کیک پاولووا با طعم عالی را برای شما توضیح دادهایم: مواد لازم: ۲ لیوان آرد سفید ۲ لیوان قند ۱ لیوان آب ۱ لیوان روغن ۱/۲ لیوان کاکائو خام ۲ قاشق چای خوری پودر شیرینکننده ۲ قاشق چای
کیک پاولووا یکی از خوشمزهترین کیکهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. در ادامه، طرز تهیه کیک پاولووا با طعم عالی را برای شما توضیح دادهایم:
مواد لازم:
۲ لیوان آرد سفید
۲ لیوان قند
۱ لیوان آب
۱ لیوان روغن
۱/۲ لیوان کاکائو خام
۲ قاشق چای خوری پودر شیرینکننده
۲ قاشق چای خوری پودر شیرینکننده وانیلی
۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری سدیم بی کربنات
۴ تخم مرغ
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه، تخم مرغ را با قند و نمک تا حدود ۵ دقیقه با هم مخلوط کنید تا حجم آن افزایش یابد و رنگ آن به سفید روشن تغییر کند.
بعد از آن، روغن، آب، پودر شیرینکننده و پودر شیرینکننده وانیلی را به مواد خمیری اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
سپس آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و سدیم بی کربنات را همزمان به مواد خمیری اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد خمیری به هم بریزند و خمیری یکدست و بدون گودهای هوا شود.
در نهایت، خمیر را در قالب کیک ریخته و آن را در فر ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید.
پس از پختن کیک، آن را از فر خارج کرده و تا زمان خنک شدن کامل آن را در قالب خود نگه دارید.
کیک پاولووا آماده سرو و تزئین است. میتوانید آن را با شکلات روی آن تزئین کرده و سرو کنید.
توجه داشته باشید که در هنگام تهیه کیک پاولووا، بهتر است از آرد سفید و کاکائو خام استفاده کنید تا طعم بهتری در کیک حاصل شود. همچنین، در هنگام مخلوط کردن مواد خمیری، به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکدست و بدون گودهای هوا شود.
البته، میتوانید به جای کاکائو خام از کاکائو پودر استفاده کنید. با این حال، باید توجه داشته باشید که کاکائو خام و کاکائو پودر در ترکیبات و خواصشان تفاوت دارند. کاکائو خام از دانههای کاکائو تهیه میشود و غیر فرآوری شده است، در حالی که کاکائو پودر اکثراً با فرآوری دانههای کاکائو تهیه میشود و ممکن است به دلیل فرآوری، برخی از خواص و مواد مغذی کاکائو خام را از دست دهد.
اگر از کاکائو پودر استفاده میکنید، بهتر است از نوع با کیفیت و بدون شیرین کننده استفاده کنید. در مرحله مخلوط کردن مواد خمیری، بهتر است که کاکائو پودر را با آرد و دیگر مواد مخلوط کنید، و سپس مواد مایع را اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد به هم بریزند و خمیری یکدست و بدون گودهای هوا شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰