برای تهیه کیک شکلاتس خامه ای به مواد زیر نیاز دارید: ۲ پیمانه آرد سفید ۱ پیمانه شکر ۳/۴ پیمانه کاکائو پودر ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری بیکینگ سودا ۱ قاشق چایخوری نمک ۲ عدد تخم مرغ ۱/۲ پیمانه روغن گیاهی ۲ قاشق چایخوری وانیل ۱ پیمانه آب گرم بعد از جمع آوری مواد، دستور پخت کیک را به شرح زیر دنبال کنید: فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کیک را با کاغذ آشپزی یا روغن پخش کنید. تمام مواد خشک را به جز شکر در یک ظرف مخلوط کنید و آنها را با هم ترکیب کنید. در ظرف دیگر، شکر را با تخم مرغ و روغن مخلوط کرده و بعد وانیل را به آن اضافه کنید. مواد خشک را به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید و آنها را با هم تلفیق کنید تا ترکیبی یکنواخت بدست آید. سپس آب گرم را به تدریج به ترکیب مواد اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکنواخت بدست آید. خمیر را در قالب کیک موردنظر ریخته و سپس به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که از میانه آن گذشته و ترکیب شده باشد. کیک را از فر بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود قبل از برش دادن و سرو کردن آن. امیدوارم بتوانید از کیک شکلاتی خامهای خود لذت ببرید!