دسر کادایف گردویی
دسر کادایف گردویی یک دسر خوشمزه و لذیذ است که آمده است: مواد لازم: ۲ عدد کادایف ترکیهای ۲ لیوان شیر ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری قند ۱/۲ لیوان گردو خرد شده پودر دارچین به میزان لازم طرز تهیه: ۱. در یک قابلمه، شیر را به همراه پودر دارچین در حرارت ملایم
دسر کادایف گردویی یک دسر خوشمزه و لذیذ است که آمده است:
مواد لازم:
۲ عدد کادایف ترکیهای
2 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
3 قاشق غذاخوری قند
1/۲ لیوان گردو خرد شده
پودر دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. در یک قابلمه، شیر را به همراه پودر دارچین در حرارت ملایم گرم کنید تا به جوش نیاید.
۲. هنگامی که شیر گرم شد، نشاسته ذرت را با ۱/۴ لیوان از شیر به صورت آهسته و به آرامی به آن اضافه کنید تا ترکیب خوبی شود.
۳. حالا قند را به شیر اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید. سپس شعله حرارت را کم کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه بپزید تا سس خاموش شود.
۴. بعد از پایین آوردن آرام شعله حرارت، گردوهای خرد شده را به سس اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید.
۵. یک ظرف مناسب را برای سرو دسر انتخاب کرده و قسمتی از سس را به صورت یک لایه ترکیب کنید.
۶. بعد از آن، کادایفهای ترکیهای را بر روی سس نهایی قرار دهید.
۷. بر روی کادایفها یک لایه دیگر از سس را بریزید و سپس باقی گردوهای خرد شده را روی سطح سس قرار دهید تا به عنوان تزیین استفاده کنید.
۸. دسر را به مدت حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد سرو کنید.
نکته: میتوانید برخی از افزودنیهایی مثل عسل، تخم کدو، تخم کتان و غیره را به ترکیب اضافه کنید تا بهتر و خوشمزهتر شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰