تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 خرداد 1402 - 18:38
کد خبر : 954

طرز تهیه توپک بادمجان یک غذای فوری

طرز تهیه توپک بادمجان یک غذای فوری

توپک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که معمولاً به عنوان غذایی فوری و سریع الاستعمال تهیه می‌شود. برای تهیه توپک بادمجان به مواد زیر نیاز دارید: بادمجان (۱ عدد متوسط) پیاز (۱ عدد متوسط) گوشت چرخ کرده (۲۰۰ گرم) نمک و فلفل به میزان لازم زرده تخم مرغ (۱ عدد) روغن

توپک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که معمولاً به عنوان غذایی فوری و سریع الاستعمال تهیه می‌شود. برای تهیه توپک بادمجان به مواد زیر نیاز دارید:

بادمجان (۱ عدد متوسط)
پیاز (۱ عدد متوسط)
گوشت چرخ کرده (۲۰۰ گرم)
نمک و فلفل به میزان لازم
زرده تخم مرغ (۱ عدد)
روغن مایع
نعناع خشک (برای تزیین)

طرز تهیه توپک بادمجان به شرح زیر است:

ابتدا پوست بادمجان را تمیز کرده و آن را به شکل چند قطعه طولی برش دهید.
پیاز را ریز خرد کرده و با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل به میزان لازم مخلوط کنید.
قطعات بادمجان را در مخلوط گوشت و پیاز قرار داده و آن را به خوبی بپوشانید.
زرده تخم مرغ را در یک ظرف تخم مرغ شکسته و قطعات بادمجان را به آن بچسبانید.
روغن را در یک ماهیتابه سرخ کنید و قطعات بادمجان را در آن سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند.
توپک‌های بادمجان را با کاغذ آشپزی جدا کرده و با نعناع خشک تزیین کرده و سرو کنید.

توپک بادمجان یک غذای فوری و ساده است که با نان تازه و سالاد سرو می‌شود و می‌تواند به عنوان یک غذای خوشمزه و سریع الاستعمال در میان وعده‌های شما قرار بگیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی