طرز تهیه خورش گلابی خوشمزه و متفاوت برای سفره های ایرانی
خورش گلابی یکی از خوشمزه ترین و متفاوت ترین خورشهای ایرانی است که میتوانید در سفره های خود ارائه دهید. در ادامه، به شما یکی از روشهای تهیه این خورش خوشمزه را معرفی میکنیم: مواد لازم: ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ عدد گلابی سبز ۲ عدد پیاز ۲ عدد سیر ۲ عدد گوجه فرنگی
خورش گلابی یکی از خوشمزه ترین و متفاوت ترین خورشهای ایرانی است که میتوانید در سفره های خود ارائه دهید. در ادامه، به شما یکی از روشهای تهیه این خورش خوشمزه را معرفی میکنیم:
مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد گلابی سبز
۲ عدد پیاز
۲ عدد سیر
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ قاشق چایخوری زعفران
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
اولین قدم در تهیه خورش گلابی خوشمزه و متفاوت، شستن گلابی ها و پوست کردن آن ها است. سپس گلابی ها را به صورت ریز خرد کنید.
پیاز و سیر را به صورت ریز خرد کنید و درون قابلمه روی حرارت ملایم به همراه روغن تفت دهید تا سبک شوند.
گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و آن را با روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند. سپس آن را با یک لیوان آب ریخته و برای پختن برای مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
در این مرحله، گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد کرده و به مخلوط گوشت و پیاز و سیر اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی، زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به مخلوط اضافه کرده و آن را با یک لیوان آب ترکیب کنید. سپس آن را برای پختن برای مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
در نهایت، گلابی ها را به مخلوط اضافه کرده و برای پختن برای مدت ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا خورش گلابی خوشمزه و متفاوت آماده است! آن را با برنج سفید و یا نان تازه سرو کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰