تاریخ انتشار : پنجشنبه 8 تیر 1402 - 13:43
کد خبر : 1218

طرز تهیه رول عدس گیاهی خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی ها

طرز تهیه رول عدس گیاهی خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی ها

رول عدس گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی هاست. برای تهیه آن به روش زیر عمل کنید: مواد لازم: یک پیمانه عدس قرمز دو پیمانه آب یک عدد پیاز خرد شده دو حبه سیر خرد شده دو قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل به میزان لازم یک قاشق چایخوری کمون یک

رول عدس گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی هاست. برای تهیه آن به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم:

یک پیمانه عدس قرمز
دو پیمانه آب
یک عدد پیاز خرد شده
دو حبه سیر خرد شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
یک قاشق چایخوری کمون
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری پودر گرlic
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
برگه‌های رول پیازی یا برگه‌های رول برنجی
یک عدد خیار شربتی
یک عدد هویج
یک عدد فلفل دلمه‌ای
یک عدد خربزه
یک دسته کلم بروکلی

روش تهیه:

عدس را در آب به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند.
کمون، زردچوبه، پودر گرلیک، پودر زنجبیل و پودر فلفل سیاه را به پیاز و سیر اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
عدس را به تفت داده شده اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید و با نمک و فلفل به میزان لازم بپزید تا عدس کاملاً نرم شود.
خیار شربتی، هویج، فلفل دلمه‌ای، خربزه و کلم بروکلی را خرد کنید.
برگه‌های رول را به طور مداوم با آب خنک تر شده مرطوب کنید تا نرم شوند.
یک برگه رول را روی صفحه کار خود قرار دهید و مقداری از مخلوط عدس را در وسط آن بچینید. سپس مقداری از مواد خرد شده را در همان محل قرار دهید.
سمت راست و چپ برگه رول را به داخل بچینید و سپس آن را به سمت قابلمه خم کنید و سپس به سمت بالا پیچیده و با یک نوار خیارشور ببندید.
این روند را برای بقیه برگه‌های رول تکرار کنید تا تمام مخلوط ها تمام شوند.
رول عدس گیاهی خود را برای حدود ۱۵ دقیقه در فر گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا برگه ها شفاف شوند و رول ها طلایی شوند.
رول های گیاهی خود را با یک سس خوشمزه سرو کنید و از آن لذت ببرید.

برای تهیه سس می توانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، دو قاشق غذاخوری سرکه سفید، یک قاشق چایخوری آب لیمو و نمک و فلفل به میزان لازم استفاده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سس خود را آماده کنید. سس را جداگانه نیز با رول های عدس گیاهی سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی