طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده با طعم لذیذ
تهیه پای گوشت چرخ کرده با طعم لذیذ و ایدهآل یک روش نسبتاً ساده است. در زیر، یک روش معمول برای تهیه پای گوشت چرخ کرده را برای شما توضیح میدهم: مواد لازم: ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده (میتوانید از نوع گوشتی که ترجیح دارید استفاده کنید، مثلاً گوشت گوسفند یا گاو) ۱ عدد پیاز
تهیه پای گوشت چرخ کرده با طعم لذیذ و ایدهآل یک روش نسبتاً ساده است. در زیر، یک روش معمول برای تهیه پای گوشت چرخ کرده را برای شما توضیح میدهم:
مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده (میتوانید از نوع گوشتی که ترجیح دارید استفاده کنید، مثلاً گوشت گوسفند یا گاو)
1 عدد پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
1 پیمانه نان ترد خرد شده یا پودر نان
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری آبلیمو
1 قاشق چایخوری زردچوبه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن آماده سرخ کردن
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را در یک میکسر قرار داده و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. میتوانید از یک میکسر غذا یا یک کمک آشپزخانه برای این کار استفاده کنید.
رب گوجه فرنگی، آبلیمو، زردچوبه، نمک، فلفل و نان ترد را به مواد دیگر اضافه کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت به دست آید. میتوانید از دستگاه میکسر برای این کار استفاده کنید.
مخلوط را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و مواد به هم بچسبند.
بعد از گذشت زمان، از مخلوط گوشت توپهای کوچک تشکیل دهید و آنها را به صورت پای شکل بدهید.
روغن را در یک تابه سرخ کنید و پایهای گوشت را در آن سرخ کنید. بهتر است هر دو طرف پایها را به مدت تقریباً ۵-۷ دقیقه سرخ کنید یا تا زمانی که به رنگ طلایی سرخ شوند و درون آنها پخته شود.
پایهای گوشت سرخ را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا اضافه روغن آبکشی شوند.
حالا پایهای گوشت آماده هستند. میتوانید آنها را با نان خرما، سالاد یا سس دلخواهتان سرو کنید.
با این روتهیه پای گوشت چرخکرده با طعم لذیذ و ایدهآل نیازمند چند مرحله است. در زیر، یک روش معمول برای تهیه پای گوشت چرخکرده را برای شما توضیح میدهم:
مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده (میتوانید از گوشت مورد علاقهتان مثل گوشت گوسفند یا گاو استفاده کنید)
1 عدد پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
1/۲ پیمانه نان ترد یا پودر نان
1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
1 قاشق چایخوری آبلیمو
1 قاشق چایخوری زردچوبه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده را در یک کاسه قرار داده و پیاز، سیر، رب گوجهفرنگی، آبلیمو، زردچوبه، نمک، فلفل و نان ترد را به آن اضافه کنید.
با دستهای خرد شده یا یک قاشق معمولی، تمام مواد را با گوشت مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت ایجاد شود. از مخلوط برای تهیه توپهای گوشت استفاده خواهید کرد.
توپهای گوشت را به اندازه مورد نظر (مثلاً به اندازه یک توپ گلف) شکل دهید و آنها را روی صفحه پهن کنید.
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن را به مقدار کافی به آن اضافه کنید.
توپهای گوشت را در روغن سرخ کنید. از سمتها را بپیچید و طرف دیگر توپها را نیز سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی و پخته شوند.
پایهای گوشت را با دستمال کاغذی آبکش کنید تا اضافه روغن آبکشی شوند.
پایهای گوشت آماده هستند! آنها را با نان، سالاد یا سس دلخواهتان سرو کنید.
از نکات مهم در تهیه پای گوشت چرخکرده این است که میتوانید به دلخواه خود ادویهها و طعمدهندههای دیگری را اضافه کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰