طرز پخت انواع نان خانگی داغ و تازه در تابه
برای خوردن یک عصرانه یا صبحانه با یک نان تازه داغ و خوشمزه میتوانید به راحتی دست به کار شوید و با چند مواد اولیه انواع نان خانگی را داخل تابه بپزید. در ادامه برای اطلاع از طرز پخت نانهای مختلف ما را دنبال کنید.
طرز تهیه نان خانگی روغنی تابه ای با خمیر مایه
مواد اولیه:
آرد: ۲.۵ الی ۳ پیمانه
شیر : ۱/۲ پیمانه
آب: ۱/۲ پیمانه
خمیرمایه فوری: ۳۰ گذم
شکر : ۱ ق غذا خوری
روغن: ۱/۴ پیمانه
کره یا روغن حیوانی نرم شده: ۲۰ گرم
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: عمل آوری خمیرمایه
برای شروع باید خمیرمایه را آماده کنید. برای این کار شکر، مخمر، و شیر ولرم را داخل یک کاسه مخلوط کنید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاید و کف کند. دمای شیر باید مناسب باشد تا عمل آوری خمیرمایه به خوبی انجام شود.
مرحله دوم: تهیه خمیر
در مرحله بعدی، کره و روغن مایع و نمک و آب ولرم را داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید. سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کرده و هم بزنید. در انتها آرد را اضافه کرده و خمیر را تا جایی که نرم و لطیف شود، با ورز دادن چسبندگی مواد را از بین ببرید از گوارگام خوارکی عبدالقادر هندی نیز میتوانید استفاده کنید.
مرحله سوم: استراحت خمیر
نصف ق چای روغن مایع را روی خمیر بریزید و به شکل توپ در بیاورید. سپس خمیر را در جای نسبتا گرم قرار داده و منتظر بمانید تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را با دست بگیرید و کف تابه را چرب کنید و از خمیر چانههای کوچک بردارید و داخل تابه پهن کنید.
مرحله چهارم: پخت نان روغنی در تابه
روی خمیر زرده و زعفران رومال کنید و مقداری کنجد یا سیاه دانه بریزید. سپس تابه را روی حرارت قرار داده و برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید تا نان از هر دو طرف به خوبی پخته شود.
با این مراحل ساده میتوانید نان روغنی خود را در منزل تهیه کنید و از طعم لذت ببرید.
طرز تهیه نان تابه ای بدون خمیر مایه
مواد لازم
آرد سفید گندم: ۲ لیوان
بکینگ پودر تازه: یک قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
روغن مایع: یک سوم لیوان
آب: نصف لیوان
برای تهیه این نان نیاز به مواد اولیهای نظیر آرد سفید گندم، بکینگ پودر تازه، نمک، روغن مایع و آب دارید.ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس وسط ظرف را گود کرده و روغن و آب را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید. سپس مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید. سپس خمیر را پوشانده و حدود ۳۰ دقیقه در این حالت نگه دارید.
سپس روی ورقهای که نان را میخواهید روی آن پهن کنید، آرد پاشی کنید و یک قسمت از خمیر را بردارید و با ورق صاف کنید. سپس تابه را روی شعله متوسط گرم کنید و خمیر را داخل آن بریزید. منتظر بمانید تا نان از طرف یک سمت بپزد و سپس آن را برعکس کنید تا از طرف دیگر نیز بپزد.
با این روش ساده و بدون نیاز به خمیر مایه، میتوانید نان تابهای خوشمزه و خوشطعمی تهیه کنید که همراه با صبحانه یا ناهار میتواند گزینه خوبی برای وعدههای غذایی شما باشد.
طرز تهیه نان تابه ای خانگی با ماست
مواد لازم:
آرد
– ماست چکیده
– تخم مرغ
– کره
– روغن مایع
– نمک
– شکر
– آب
– خمیر مایه
– کنجد (برای رومال)
مراحل تهیه:
۱. در یک کاسه مناسب، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید و سپس روی آن را بپوشانید. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر به عمل آید.
2. به خمیر عمل آمده، تخم مرغ، کره، ماست چکیده، روغن مایع و نمک را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست و مخلوط شوند.
3. آرد الک شده را نیز به مواد اضافه کنید و همزمان، آرام آرام هم بزنید تا حالت خمیری شکلی در مواد ایجاد شود.
4. حدود ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید و سپس روی آن را با پارچه یا سلفون بپوشانید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت در یک جای گرم استراحت کند.
5. بعد از گذشت این مدت، خمیر را به شکل چانه در آورده و چانهها را در سینی فر قرار دهید. دقت داشته باشید که چانهها را با فاصله از هم قرار دهید تا در زمان پخت و وقتی که خمیر باز میشود به یکدیگر نچسبند.
6. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و سینی را در فر قرار دهید.
7. اگر دوست دارید تا نان شما ظاهر جذابتری داشته باشد، میتوانید برای رومال از مخلوط زرده تخم مرغ به همراه کمی روغن مایع و کنجد استفاده کنید.
8. نان را در فر به مدت ۲۰ دقیقه و دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و بگذارید تا کاملاً بپزد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰