طرز پخت کیک هویج
مواد لازم: ۲ عدد هویج، پوستزده و رنده شده ۲ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه (۲۴۰ گرم) آرد گندم ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر ۱ پیمانه (۲۴۰ میلیلیتر) روغن گیاهی ۱ قاشق چایخوری پودر کره ۱ قاشق چایخوری پودر کنجد ۱ قاشق چایخوری پودر کنجد سفید ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری پودر
مواد لازم:
۲ عدد هویج، پوستزده و رنده شده
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه (۲۴۰ گرم) آرد گندم
۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر
۱ پیمانه (۲۴۰ میلیلیتر) روغن گیاهی
۱ قاشق چایخوری پودر کره
۱ قاشق چایخوری پودر کنجد
۱ قاشق چایخوری پودر کنجد سفید
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱ قاشق چایخوری پودر نمک
۱ عدد لیمو ترش
۱ پوند (حدود ۴۵۵ گرم) پودر پخت کیک (بهتر است که آن را از پیش بلند کنید و با نیمی از آن برای کیک هویج استفاده کنید.)
طرز تهیه:
۱. اولین قدم در تهیه کیک هویج، ترکیب هویج و تخم مرغ است. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با هویجهای رنده شده ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب متشکل شود.
۲.نیمی از پودر پخت کیک را در کاسه مخصوص سرپوش دار میریزیم. سپس شکر، روغن، کره و تمام مواد دیگر (پودر کنجد، پودر دارچین، پودر نمک) را به ترکیب هویج و تخممرغ اضافه کرده و همه چیز را به خوبی هم بزنید تا مواد در کنار هم ترکیب شوند.
۳. سپس نیمی از پودر پخت کیک را به ترکیب اضافه کرده و به خوبی آن را باز هم ترکیب میکنید.
۴. بعد از ترکیب کامل باقیمانده پودر پخت کیک را به ترکیب اضافه میکنیم و در آن را وارد میکنیم تا مواد خوب ترکیب شوند.
۵. سپس یک لیمو ترش را به داخل آن رنده کرده و به ترکیب اضافه کنید و میتوانید دوباره تمام مراحل را با خوبی هم بزنید تا مواد در کنار هم ترکیب شوند.
۶. کاسهی ترکیب را با کاغذ آشپزی پوشانده و مواد را داخل قالب کیک صاف کرده و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه درون فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید، تا کیک به طرز کامل پخته شود.
۷- بعد از پخت کامل، کیک را از فر خارج کرده و برای سرپوش آن از خامه، کرم، شیرینی، نوتلا، میوه و یا تزئینات مورد علاقهتان استفاده کنید. کیک هویج آمادهی سرو است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰