فلافل بادمجان به روش جنوبیها؛ ترد، معطر و متفاوت

آموزش طرز تهیه فلافل بادمجان ترد و خوشمزه به سبک جنوبی اگر به دنبال آشپزیهای ساده و مخصوص هستید و از طعم همیشگی فلافل خسته شدهاید، این دستور طرز تهیه فلافل بادمجان برای شماست! این فلافل، یک نوع فلافل گیاهی با طعمی کاملاً متنوع و جدید است که با بادمجان و سبزیجات معطر تهیه میشود.
آموزش طرز تهیه فلافل بادمجان ترد و خوشمزه به سبک جنوبی
اگر به دنبال آشپزیهای ساده و مخصوص هستید و از طعم همیشگی فلافل خسته شدهاید، این دستور طرز تهیه فلافل بادمجان برای شماست! این فلافل، یک نوع فلافل گیاهی با طعمی کاملاً متنوع و جدید است که با بادمجان و سبزیجات معطر تهیه میشود. با دنبال کردن این مراحل، به سادگی یک غذای مناسب برای میانوعدهها و عصرانههای خود آماده میکنید.

مواد لازم برای فلافل بادمجان
برای تهیه این فلافل خوشمزه، این مواد را آماده کنید:
بادمجان: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
پیاز: ۱ عدد
لوبیا سفید و لوبیا قرمز: ۱ فنجان (مجموعاً)
سبزیجات معطر (جعفری، رزماری، گشنیز): نصف فنجان
آب: نصف فنجان
پودر نان سوخاری: ۱ فنجان
روغن زیتون: به مقدار لازم
ادویهجات: نمک، فلفل، زردچوبه (به مقدار لازم)

طرز تهیه فلافل بادمجان (گام به گام)
۱. آمادهسازی بادمجان و لوبیا
پوست بادمجانها را جدا کنید و آنها را بهصورت حلقهای برش بزنید. بادمجانها را حدود نیم ساعت درون آب نمک قرار دهید تا تلخیشان کاملاً گرفته شود، سپس آبکش کنید.
لوبیاهای سفید و قرمز را حتماً از شب قبل در آب خیس کنید و چند مرتبه آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. سپس لوبیاها را بپزید تا کاملاً نرم شوند. (اگر عجله دارید، میتوانید از لوبیاهای کنسروی هم استفاده کنید.)
۲. پختن و تفت دادن مواد
یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط بگذارید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید.
بادمجانهای برش خورده را در روغن قرار دهید و دو طرفشان را پشت و رو کنید تا به آرامی و به خوبی پخته و نرم شوند.
بادمجانهای سرخ شده را از تابه خارج کنید. در همان روغن باقیمانده، پیاز نگینی شده را تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر بلند شود.
بادمجانهای پخته شده را مجدداً درون ترکیب پیاز و سیر تفت دهید. لوبیاهای نرم شده را نیز به مخلوط اضافه کنید.
سبزیهای معطر (رزماری، جعفری و گشنیز) را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
۳. میکس کردن و ترکیب نهایی
مواد تفت داده شده را آماده میکس کردن کنید. میتوانید ابتدا سبزیها را در غذاساز میکس کنید.
در ادامه، بادمجانهای تفت داده شده به همراه سیر و پیاز را نیز درون غذاساز بریزید و میکس کنید.
لوبیاهای پخته شده را هم میکس کنید یا با گوشتکوب برقی کاملاً له نمایید.
فلافل بادمجان به روش جنوبیها؛ ترد، معطر و متفاوت
تمامی مواد میکس شده را درون یک ظرف بزرگ بریزید. ادویهها (نمک، فلفل، زردچوبه) و پودر نان سوخاری را به آن اضافه کنید.
مواد را با دست بهخوبی ورز دهید تا چسبندگی لازم را برای فرم گرفتن پیدا کنند.

۴. فرم دادن و سرخ کردن
از مواد به اندازه یک توپک برداشته و به شکل فلافل فرم دهید. فلافلها را درون روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً طلایی و برشته شوند.
فلافل بادمجان شما آماده است! این فلافل مخصوص طعم فوقالعادهای دارد و یک غذای مناسب برای عصرانههای شما به شمار میرود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰