بادمجان شکمپر مخصوص با سویا؛ مناسب گیاهخواران

دستور پخت بادمجان شکم پر گیاهی با سویا در خانه اگر شما هم از طرفداران پر و پا قرص بادمجان هستید و دوست دارید یک غذای جدید، خوشمزه و در عین حال اقتصادی را امتحان کنید، جای درستی آمدهاید. این غذا یک گزینهی عالی برای تنوع دادن به سفرهی شماست و طعم فوقالعادهای دارد. اگر
دستور پخت بادمجان شکم پر گیاهی با سویا در خانه
اگر شما هم از طرفداران پر و پا قرص بادمجان هستید و دوست دارید یک غذای جدید، خوشمزه و در عین حال اقتصادی را امتحان کنید، جای درستی آمدهاید.
این غذا یک گزینهی عالی برای تنوع دادن به سفرهی شماست و طعم فوقالعادهای دارد. اگر آمادهاید، با ما همراه شوید تا این رسپی ویژه را مرحله به مرحله یاد بگیریم.
مواد لازم برای بادمجان شکم پر (برای ۶ عدد)
بادمجان: ۶ عدد (بهتر است از بادمجانهای دلمهای یا مخصوص شکم پر استفاده کنید)
سویا: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد (یک عدد برای مواد داخل بادمجان، یک عدد برای سس)
سیر: ۱ قاشق غذاخوری (پوره شده یا ریز خرد شده)
گوجه فرنگی: ۲ عدد (نگینی خرد شده برای سس)
فلفل دلمهای: ۱ تا ۲ عدد (نگینی خرد شده برای سس)
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه (خرد شده): ۲ قاشق غذاخوری
آویشن: ۲ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر با سویا: گام به گام
برای اینکه این غذا به بهترین شکل آماده شود، مراحل را به چهار بخش اصلی تقسیم کردهایم:
مرحله اول: آمادهسازی بادمجانها (گرفتن تلخی)
۱. ابتدا بادمجانها را خوب بشویید. شما میتوانید بادمجانها را با پوست یا بدون پوست استفاده کنید. ۲. اگر پوست آنها را گرفتید (یا حتی اگر با پوست استفاده میکنید)، بادمجانها را در آب نمک غلیظ قرار دهید و اجازه دهید حدود یک ساعت بمانند. این کار تلخی بادمجان را به طور کامل میگیرد و باعث میشود روغن کمتری جذب کنند. ۳. پس از یک ساعت، بادمجانها را آبکشی کرده و با یک دستمال تمیز کاملاً خشک کنید. ۴. در یک تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها را با حرارت ملایم سرخ کنید. برای اینکه روغن کمتری مصرف شود و بادمجانها به خوبی مغزپخت شوند، بهتر است درب تابه را بگذارید.
مرحله دوم: آمادهسازی مواد میانی (فیلینگ سویا)
۱. در حالی که بادمجانها سرخ میشوند، سراغ مواد میانی بروید. سویا را در یک کاسه آب ولرم بریزید و اجازه دهید نیم ساعت خیس بخورد. ۲. بعد از نیم ساعت، سویا را آبکشی کرده و با دست به خوبی فشار دهید تا تمام آب اضافی آن خارج شود. (این مرحله برای طعم نهایی خیلی مهم است). ۳. سویا را چرخ کنید (یا اگر از سویا ریز استفاده میکنید، نیازی نیست). ۴. یک عدد پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. ۵. در یک کاسه، سویای آماده شده، پیاز رنده شده، سیر پوره شده، شوید تازه، آویشن، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
نکته مهم: در این رسپی از سویا استفاده شده، اما شما میتوانید دقیقاً با همین روش و همین مواد، از گوشت چرخکرده نیز به عنوان جایگزین سویا استفاده کنید.
مرحله سوم: پر کردن بادمجانها
۱. پس از اینکه بادمجانهای سرخشده کمی خنک شدند، با استفاده از یک چاقو، یک برش عمودی روی شکم آنها ایجاد کنید. ۲. با قاشق یا دست، فضای داخل بادمجان را به آرامی باز کرده و با مواد سویایی که آماده کردهاید، داخل آن را سخاوتمندانه پر کنید.

مرحله چهارم: پخت سس و جا افتادن غذا
۱. یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در یک تابه مناسب (که بادمجانها در آن جا شوند) با مقداری روغن تفت دهید تا شفاف شود. ۲. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن گرفته شود. ۳. حالا گوجه فرنگیهای نگینی شده و فلفل دلمهای نگینی را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. ۴. یک لیوان آب جوش به سس اضافه کنید، حرارت را کمی بالا ببرید تا سس شروع به جوشیدن کند و کمی غلیظ شود. ۵. بادمجانهای شکم پر را به آرامی داخل سس بچینید. ۶. درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید بادمجانها حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به آرامی در سس بپزند، طعمها به خورد هم بروند و سس غلیظ و جا افتاده شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰