فوکاچیا: نانی خوشمزه و همهکاره برای هر موقعیتی

به گزارش بخش اخبار آشپزی خانه مهتاب , فوکاچیا یک نان ایتالیایی است که به دلیل طعم و تطبیقپذیری آن در سراسر جهان محبوب شده است. این نان نرم و خوشطعم را میتوان به عنوان پیشغذا، میانوعده یا حتی غذای اصلی سرو کرد. فوکاچیا را میتوان با انواع مواد مختلف مانند سبزیجات، پنیر، گوشت و
به گزارش بخش اخبار آشپزی خانه مهتاب , فوکاچیا یک نان ایتالیایی است که به دلیل طعم و تطبیقپذیری آن در سراسر جهان محبوب شده است. این نان نرم و خوشطعم را میتوان به عنوان پیشغذا، میانوعده یا حتی غذای اصلی سرو کرد. فوکاچیا را میتوان با انواع مواد مختلف مانند سبزیجات، پنیر، گوشت و … پر کرد. در این مقاله، طرز تهیه فوکاچیا را به طور کامل به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه ساندویچ فوکاچیا، یک ساندویچ خوشمزه و همهکاره
ساندویچ فوکاچیا یک ساندویچ خوشمزه و همهکاره است که میتوان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک میانوعده سبک میل کرد. این ساندویچ از نان فوکاچیا، مرغ، سبزیجات و سسهای مختلف تهیه میشود. در این مقاله، طرز تهیه ساندویچ فوکاچیا را به طور کامل به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
برای تهیه نان فوکاچیا:
آب ولرم: ۲ پیمانه
شکر: ۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه خشک فوری: ۱ و نیم قاشق چای خوری
ادویه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
آرد: ۴ پیمانه
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
رزماری: به میزان لازم
نمک: به مقدار لازم
برای تهیه مواد داخل ساندویچ:
مرغ ریش ریش: ۴ تکه
فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
خیارشور: ۴ عدد
ریحان خرد شده: ۱ پیمانه
فلفل سبز: به میزان لازم
ذرت: ۱ پیمانه
برای تهیه سس:
سس کچاپ: به میزان لازم
سس وستر: به میزان لازم
سس مایونز: به میزان لازم
سس خامهای: به میزان لازم
سس فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
تهیه نان فوکاچیا:
در یک ظرف مناسب، آب ولرم، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.
سپس آرد، ادویه ایتالیایی، روغن زیتون و نمک را به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
خمیر را در یک ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
پس از استراحت، خمیر را دوباره ورز دهید و به چانههای کوچکتر تقسیم کنید.
هر چانه را به ضخامت ۵ میلیمتر باز کنید و از اطراف برش بزنید.
وسط خمیر را با پنیر پیتزا، پیاز بنفش نگینی شده، فلفل دلمه سبز نگینی شده، زیتون سیاه برش زده شده و گوجه گیلاسی پر کنید.
نانها را در سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
تهیه مواد داخل ساندویچ:
مرغ را به همراه پیاز و ادویه در قابلمه بپزید تا کاملا پخته شود. سپس مرغ را ریش ریش کنید.
پیاز بنفش را خلالی و خیارشورها را نگینی خرد کنید. فلفل دلمهای را نیز نگینی خرد کنید.
مواد خرد شده را با مرغ ریش ریش، ذرت و ریحان خرد شده مخلوط کنید.
به مواد مخلوط شده، نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید و با سسهای ذکر شده خوب مخلوط کنید.
تهیه ساندویچ:
نانهای فوکاچیا را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
سپس نانها را از وسط برش دهید و داخل آنها را با مواد ساندویچ پر کنید.
ساندویچ فوکاچیا را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
نکات
برای تهیه نان فوکاچیا میتوانید از آرد سبوسدار نیز استفاده کنید.
مواد داخل ساندویچ را میتوانید با توجه به سلیقه خود تغییر دهید.
برای تهیه سس میتوانید از سسهای آماده یا سسهای خانگی استفاده کنید.
امیدواریم از تهیه این ساندویچ خوشمزه و متنوع لذت ببرید!
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰