تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 خرداد 1402 - 7:35
کد خبر : 772

مارمالاد سیب

مارمالاد سیب

یک مارمالادخوشمزه برای کنار سفره میباشد. مواد مورد نیاز: سیب نیم کیلو شکر دو لیوان جوهر لیمو ۱.۲ قاشق مربا خوری پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری طرز تهیه :سیبها رنده کرده و با ۴ لیوان آب و دو لیوان شکر بمدت نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار میدهیم بعد از به غلظت رسیدن جوهر

یک مارمالادخوشمزه برای کنار سفره میباشد.

مواد مورد نیاز:

سیب نیم کیلو
شکر دو لیوان
جوهر لیمو ۱.۲ قاشق مربا خوری
پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :سیبها رنده کرده و با ۴ لیوان آب و دو لیوان شکر بمدت نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار میدهیم بعد از به غلظت رسیدن جوهر لیمو را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم در نهایت پودر ژ لاتین را روی مارمالاد اضافه میکنیم و در ظرف را گذاشته و اجازه میدهیم با بخار مارمالاد ژلاتین بن ماری شود بعد از ۱۰ دقیقه دوباره هم میزنیم و به شیشه های مورد نظر انتقال میدهیم .بعد از سرد شدن در کنار سفره صبحانه نوش جان بفرمایید.

نکته :چون از پودر ژلاتین استفاده میکنیم برای  تهیه این مارمالاد نمیتوانیم به مدت طولانی نگه داریم .

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات متنی