طرز تهیه بورک حلزونی خوشمزه با روش سرآشپزهای ترکیه ای
برای تهیه بورک حلزونی خوشمزه با روش سرآشپزهای ترکیهای، مواد زیر را به تعداد مورد نیاز تهیه کنید: مواد لازم: ۱ بسته بورک (یا ۱ بسته یقهی) ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز خرد شده ۱۰۰ گرم کره یا روغن ۱ پیمانه نخود فرنگی (از قبل پخته شده) ۱ پیمانه برگ کنجد خشک
برای تهیه بورک حلزونی خوشمزه با روش سرآشپزهای ترکیهای، مواد زیر را به تعداد مورد نیاز تهیه کنید:
مواد لازم:
۱ بسته بورک (یا ۱ بسته یقهی)
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز خرد شده
۱۰۰ گرم کره یا روغن
۱ پیمانه نخود فرنگی (از قبل پخته شده)
۱ پیمانه برگ کنجد خشک شده (از قبل خرد شده)
۱ پیمانه گردو خرد شده
۱ پیمانه انگور خشک خرد شده
۱ پیمانه کشمش (از قبل خرد شده)
۱ پیمانه خمیر پسته (از قبل خرد شده)
نمک و فلفل به میزان لازم
۱ عدد تخم مرغ
۳۰۰ گرم دوغ یا ماست
طرز تهیه:
۱. گوشت چرخ کرده و پیاز را با هم تفت دهید تا گوشت سرخ شود و پیاز نرم شود.
۲. خشکبارها را با هم مخلوط کرده و به مواد تفت داده شده اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
۳. نخود فرنگی را به مواد قبلی اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
۴. تخم مرغ، نمک، فلفل و دوغ را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا خمیری تهیه شود.
۵. بورک را باز کنید و هر برگ را با خمیر پر کنید و برای تهیه بورک حلزونی، هر برگ بورک را به شکل حلزونی پیچیده و درون قالب مشخص کننده برای بورک قرار دهید.
۶. کره یا روغن را در یک ماهیتابه داغ کنید و بورکها را در آن سرخ کنید تا سطح آنها طلایی شود.
۷. بورک حلزونی را با سس چیلی و یا سالسا سرو کنید و لذت ببرید.
توصیه میشود بورک حلزونی را به همراه سالاد خیار و گوجه و نوشابه یا آب میوه سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰